Magdaléna testuje II. - Hurá na hory

Magdaléna testuje - Hurá na hory

Když se na Moravě řekne na hory, každému padne na mysl Lysá hora. Proč? Lysá hora je se svým vysílačem dominantou Beskyd a právem nazývaná jako královna Beskyd. Krom toho, že je jejich nejvyšší horou jsou z ní také nádherné výhledy a možnost ji navštívit z mnoha stran a různými více či méně náročnými cestami. Východy a západy slunce jsou na Lysé hoře jistotou absolutní romantiky. Pokud jste ale zdatným turistou, navštívíte určitě i méně známého, zato stejně náročného brášku Smrk. Beskydskou klasikou je také Ondřejník. Ale pěkně postupně. 

Lysá hora volá – Hurá na hory

Naše beskydské putování pokračuje a není čas ztrácet čas. Kolem opičárny poblíž penzionu Sluníčko stoupáme přes Horní Mazák až na Lukšinec. U Horního Mazáku se ale na chvilku zastavme. Jsou odtud úžasné výhledy, jde ale také o lezeckou oblast, malou ale malebnou a s nepopsatelnou atmosférou. Pokud si tedy chcete cestu zpestřit trochou adrenalinu, Horní Mazák je to pravé místo na zastavení a vytažení lan. 
Hurá na hory

Magdaléna testuje

,,Sportovec tělem i duší, to jsem já. Když nejsem v práci najdete mě s největší pravděpodobností viset někde na stěně nebo na skále. Příroda a hory jsou můj druhý domov a snažím se sem utíkat každou volnou chvilku." - Magdaléna

 

Pohlédnout všechny články
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz