Magdaléna testuje - přátelství na konci lana

Magdaléna testuje - přátelství na konci lana

Lezu – jistím, strohá věta, ve které se skrývá tolik nevyřčeného. Pustíte se na lano s kýmkoliv? Nebo lezete jen s lidmi, kterým důvěřujete? Při lezení vznikají přátelství na celý život, což je naprosto pochopitelné. Navázat správný uzel a mít na konci lana člověka, který neudělá chybu a jemuž svěřujete bez nadsázky svůj život…. Uzly a přátelství mají mnoho společného. Všichni si rádi vyrážíme nejen utužovat přátelství do hor a na skály.

Lezecká stěna Tendon Hlubina naskýtá světově unikátní prostředí dolu Hlubina v samém srdci Ostravy, což dodává lezecké stěně velice specifickou atmosféru, kterou nikde jinde nezažijete. Už jste při vstupu na stěnu procházeli kolem starého těžebního stroje nebo lezli pod těžební věží? V prostředí, kde se snoubí historie s nejvyššími lezeckými standardy? Mimochodem těžební stroj, to je ten, výtah, kterým tisíce horníků fáraly do dolu Hlubina.

Pojďme ale už dovnitř a zpátky k uzlům a přátelství. 

Prach z magnézka se výří vzduchem a lezu jistím je slyšet ze všech stran. Tendon nabízí řadu možností pro začínající lezce i profíky. Každý si tu najde to své. Pokud chcete na stěnu vyrazit stylově nezapomeňte doplnit svou lezeckou výbavičku o produkty značky Linkou. Designové doplňky na stěnu i do hor a na skály s nádhernými kresbami, to je ve zkratce Linkou. 

Co je na lezení na stěně podle mě super?

 Právě navazování nových přátelství..... Na skalách a v horách totiž nenajdete na tak malém prostoru tolik lidí úplně odlišné úrovně lezení. Na stěně se ale seznámíte s lezci a lezkyněmi rozdílných stylů i obtížnosti. Obzvláště pro začátečníky je tohle místo ideální pro nasátí té správné lezecké atmosféry a s šikovnými instruktory pro nabytí nezbytných dovedností pro lezení v horách a na skalách. A kde si ještě můžete v Ostravě zalozit? Třeba na boldrovce  Tendon blok , kde najdete mimo klasického bolderu i venkovní lezeckou stěnu.
Přátelství na konci lana

Magdaléna testuje

,,Sportovec tělem i duší, to jsem já. Když nejsem v práci najdete mě s největší pravděpodobností viset někde na stěně nebo na skále. Příroda a hory jsou můj druhý domov a snažím se sem utíkat každou volnou chvilku." - Magdaléna

 

Pohlédnout všechny články

Sepsala a nafotila Magdalena Palová.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz