Spolupráce • Kokedamí mámy

Neznáte létající mechové koule Kokedamy? Tak to se rychle podívejte na Google nebo přímo na stránky Kokedamí mámyKokedama znamená v překladu doslova mechová koule. Je to speciální způsob pěstování rostlin pocházející z Japonska. Velmi podobný jako u všeobecně známějších bonsají. V posledních letech se těší velké oblibě i u nás v Evropě.

S kamarádkou Nicole jsme značku Kokedamí mámy založily v roce 2017. Přišlo to velmi přirozeně a naše nadšené domácí pěstování kokedam se zalíbilo i lidem z okolí. Začali jsme kytičky prodávat v design shopech a přišly první kurzy pro veřejnost. Kurzy se staly velmi oblíbené a navštěvované a my pomalu rostli a rostli spolu s kokedamama. V současné době se o značku Kokedamí mámy stará hlavně Nicole ale občas spojíme síly dohromady a vzniknou nové nápady a výrobky.

146-1_c633ba79-c9bf-4606-a7cb-cb348c7b8c69155_3045e512-bcc8-490f-b27e-38926cc62588

Na novém eshopu najdete plecháčky s ilustracemi květin, bonsají, sukulentů a hlavně kokedam. Ilustrace a kresby jsem vytvořila původně pro pohlednice a tištěné materiály ale využily jsme je krásně i na plecháčky. Jak se vám plecháčky líbí? 

146_bonsai-produktovka158_kaktus-produktovka155_prales-hrnek

Kokedamí plecháček v akci na řece Sázavě. Posloužil nám na kafe, čaj, ranní kaše a polívky do hrnečku. Jo a večer na dvě lahve Prosecca u jezu v Kácově. 

 kokedamy_kokedami_plechacek_plechacky_voda_outdoor_camping_kokedama_plecháček kokedamy_kokedami_plechacek_plechacky_voda_outdoor_camping

Plecháčky s kokedamou, kaktusem a bonsajema najdete k zakoupení TADY.
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz